Home / Teknologji / 10.07.2012/09:25 – E MartëShpërndaje0Windows 8 do të dalë në treg në fund të tetorit

10.07.2012/09:25 – E MartëShpërndaje0Windows 8 do të dalë në treg në fund të tetorit

Korporata Microsoft ka njoftuar se sistemi operativ Windows 8 do të jetë në dispozicion të konsumatorëve nga fundi i tetorit. Njoftimi u bë në konferencën vjetore të gjigantit të programeve kompjuterike në Toronto.

Menaxheri i komunikimeve Brendon LeBlank tha se Windows 8 do të jetë në dispozicion në 109 gjuhë në 231 tregje në tërë botën.

Sistemi i ri i Microsoft-it do të mbështesë një gamë të gjerë të pajisjeve, duke përfshirë smartphon-ët dhe tabletat, sikurse dhe kompjuterët e laptopët.

Versionet e reja të Windows-it zakonisht dalin në treg çdo tre vjet, por për këtë version është bërë bujë më e madhe.

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,