Home / Fushata Zgjedhore / Na kryjmë punë!
Fadil Ismajli - Na kryjmë punë!_fushat

Na kryjmë punë!

Të nderuar qytetar,“Bashkimi fillon nga ekonomia” Zgjedhjet Parlamentare 2014 Aleanca Kosova e ReBëhuni pjesë e së vërtetës dhe ejani bashkë ta ndërtojmë një shtet të vërtetë, andaj Ju ftoj në rrugëtim të një fushate demokratike dhe të dinjitetshme.
Fadil Ismajli