Home / Politika / 5 më të votuarit e PDK-së në Gjakovë

5 më të votuarit e PDK-së në Gjakovë

Lideri i PDK-së, Hashim Thaçi, ka marrë më së shumti vota në Komunën e Gjakovës në zgjedhjet e 8 qershorit.

“Epoka e re” ka arritur të sigurojë pesë emrat më të votuar të PDK-së në Komunën e Gjakovës.

Lideri i PDK-së, Hashim Thaçi, ka marrë 3 mijë e 767 vota. Pas Thaçit më së shumti vota ka marrë kryetari i Degës së PDK-së në Gjakovë, Hajdar Beqa dhe pas tij i treti radhitet zëvendëskryetari i PDK-së, Kadri Veseli me 1 mijë e 859 vota .

Pesëshja më e votuar e PDK-së në Gjakovë:

1.Hashim Thaci 3 mijë e 767 vota
2.Hajdar Beqa 3 mijë e 80 vota
3.Kadri Veseli  1 mijë e 859 vota
4.Besim Beqaj 1 mijë e 363 vota
5.Arbersha Kuqi 767 vota
Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,