Home / Politika / AAK: Ju fton ne tubimin përmbylles

AAK: Ju fton ne tubimin përmbylles

FTESE NGA AAK Gjilan

Të nderuar qytetarë, simpatizantë dhe strukturë e AAK-së. 
Ftoheni të merrni pjesë në tubimin përmbyllës të AAK-së në Gjilan, që do të mbahet të enjten (05.06.2014) në ora 17:00, në palestrën sportive “Bashkim Selishta-Petriti” në Gjilan.

Kët tubim permbyllës do ta madheshtoje prezenca e Liderit te AAK-së, zotri Ramush Haradinaj dhe zotri Nexhat Daci nga LDD.

Ejani që sëbashku të nisim DREJTIMIN e RI për Kosovën.
Të bashkuar për një të ardhme më të mirë…

/RadioRINIA/
(Sponzoruar nga AAK)

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,