Home / Politika / AAK: Të unifikuar drejt një Gjilani të udhëhequr nga Rexhep Kadriu

AAK: Të unifikuar drejt një Gjilani të udhëhequr nga Rexhep Kadriu

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Dega në Gjilan, në orët e mbrëmjes të së hënës mbajti takim me kandidatët për asamblenë komunale dhe me kryetarët e nëndegëve.

AAK është e vendosur që të triumfoi në zgjedhjet e 22 tetorit të këtij viti në Gjilan, sepse është nevojë urgjente për ta ndryshua Gjilanin, të ardhmen e qytetarëve të Gjilanit.

“Përderisa tek të tjerët vërehet hapur lufta brenda sojit, në Aleancë ekziston vetëm një qëllim, që Gjilanin pas 22 tetorit ta udhëheqë kandidati ynë për kryetar, Rexhep Kadriu. Kemi një unifikim të pashembullt, në organizim, në mbledhje të votës, dhe kësisoj do të dalim triumfues nga kjo garë zgjedhore”, u tha në këtë takim.22

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,