Home / Politika / AKR: Dhjetësha e parë, Bajram Kosumi i dyti

AKR: Dhjetësha e parë, Bajram Kosumi i dyti

Prishtinë – Aleanca Kosova e Re e Behgjet Pacollit e ka dërguar në KQZ listën me kandidatë për deputetë dhe ua ka përcaktuar edhe numrat.

Listës i prinë i pari i AKR’së Behgjet Pacolli kurse i dyti është ish-Kryeministri Bajram Kosumi.

1. Behgjet Pacolli

2. Bajram Kosumi

3. Violeta Gashi

4. Fadil Ismajli

5. Ibrahim Makolli

6. Fetije Kepuska

7. Bernard Nikaj

8. Dardan Gashi

9. Suzana Novobrdali

10. Arbnor Pula

/RadioRINIA/

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,