Home / Politika / AKR: Shpalosi ofertën e sajë në Pogragjë

AKR: Shpalosi ofertën e sajë në Pogragjë

Gjilan – Kandidatët për ulëse në Parlamentin e Kosovës nga radhët e Alenacës Kosova e Re ne Gjilan, para simpatizantëve të vet në nëndegën e Pogragjës shpalosën programin e AKR-së, dhe i prezantuan kandidaturat e tyre për deputet.

Izeir Hyda kandidat për deputet me prejardhje nga ky vendbanim foli për gjendjen në të cilën gjendet Gjilani dhe  Anamorava në tërësi dhe perspektivën që ofron AKR me programin e sajë ekonomik. Një program i tillë do të jetë i realizueshëm me që në krye të sajë qëndron njeriu i dëshmuar në të gjitha sferat e jetës – Behxhet Pacolli tha mes tjerash Hyda.

Edhe Tefik Ibrahimi kandidat i AKR-se,  po ashtu zbërtheu programin ekonomik të AKR-së me theks të veçantë mundësinë qe krijon ky program ne zhvillimin ekonomik dhe mirëqenjen e qytetarit .

Merita Hyseni nga të rinjtë kërkoi përkrahjen duke i siguruar se AKR është subjekt i të rinjve, e cila krijon hapësirë për perspektivën e tyre. Aleanca Kosova e Re është parti e gjeneratave të reja sepse,  ” Kosova e Re”  krijohet nga gjeneratat e reja tha përveç tjerash Merita Hyseni.

Ismet Hajdini para simpatizantëve te AKR-se tha se ka ardhur koha  që AKR  te jete ne krye te Kosovës, sepse Kosova tash ka nevojë për zhvillim ekonomik më së shumti në këtë fazë të zhvillimit të sajë. Andaj vota juaj për kandidatet e AKR-se garanton ndryshim i cili do te ndodh vetëm me AKR-në ne qeverisje. /RadioRINIA/

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,