Home / Argëtim / Babai bën shaka, nuses sa nuk i bie të fikët (Video)

Babai bën shaka, nuses sa nuk i bie të fikët (Video)

Kjo video ka shkaktuar shumë humor në rrjet, por nuses sa nuk i ka rënë të fikët.

Babai i saj, siç e do zakoni, mori mikrofonin të mbante një fjalim.

Por gjatë fjalimit ai u shtir sikur rrëzoi tortën e dasmës.

 Të gjithë ngelën gojëhapur, deri sa kuptuan se ajo ishte false dhe torta e vërtetë ishte e ruajtur në kuzhinë. /RadioRINIA/

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,