Home / Fushata Zgjedhore / BK: Thirrje gjithë anëtarëve të Ballit Kombëtarë që të jenë në gjendje gatishmërie

BK: Thirrje gjithë anëtarëve të Ballit Kombëtarë që të jenë në gjendje gatishmërie

Reagim dhe thirrje Reagojmë ashpër kunder gjenocidit sllavo maqedon të cilet po e terorizojnë popullin e pafajshen shqipëtarë në Maqedoni në Kumanovë duke e sulmuar me mjete luftarake prej më të rendave dhe duke shkaktuar terror te pa par që pati edhe civil te vrarë.

I bëjmë thirrje anëtarëve të Ballit Kombëtarë kudo që jan të jenë në gjendje gadishmerie për mbrojtjen e popullit shqipëtarë në Maqedoni prej dhunes policoro –ushtarake sllavo maqedone .

Kryesia Qendrore e Ballit Kombëtar të Kosovës Kryetari Selmon Berisha Zëdhënësi Ilir Berisha Me date 09.05.2015 Prishtinë.

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,