Home / Argëtim (page 20)

Argëtim

Shtatë bizhuteritë që duhet t’i ketë çdo grua

Nëse diamantet ishin miqtë më të mirë të Marlin Monrosë, gratë e kohës së sotme kanë disa bizhuteri të cilat nuk duhet që t’u mungojnë kurrsesi. Ato janë unike dhe shkojnë me veshjet e të gjitha kohërave dhe të të gjitha llojeve të modës. 1. Vëthët në formë ylli 2. ...

Read More »

Grindjet mund të jenë recetë për martesë të suksesshme

Problemet rreth rritjes së fëmijëve, shpenzimeve dhe punëve të shtëpisë kurrsesi nuk duhet të futen nën qilim, sepse ato shkaktojnë zemërim, fyerje të panevojshme dhe frustrime që nuk kalojnë.  Grindjet e shpeshta dhe mosmarrëveshjet e shkatërrojnë lidhjen, por edhe më keq është nëse mbahen shtypur emocionet të cilat kur mbushet ...

Read More »

Çdo i katërti nuk e di emrin e fqinjit të vet

Rreth 20 për qind të njerëzve të paktën një herë janë ngatërruar me fqinjët, një e katërta e tyre nuk ua di as emrin, ndërsa një e pesta megjithatë kanë dashur marrëdhënie më të mirë me njerëzit që jetojnë afër tyre. Për shkak të mënyrës dinamike të jetesës gjithnjë e ...

Read More »

Të flasësh me veten të bën mirë

Të folurit me vetveten është një shenjë çmendurie, por studime të reja tregojnë se në fakt, një praktikë e tillë mund të bëjë mirë në jetën e përditshme. Një studim i Universitetit të Pensilvanisë arriti në përfundimin se të folurit me veten ndihmon dukshëm në rritjen e përqendrimit dhe përmirëson ...

Read More »

Si t’ua shpjegojmë fëmijëve ndarjen

Për një fëmijë, ndarja është një moment delikat dhe i dhimbshëm. Gazeta shqip sjell disa  këshilla për t’ua shpjeguar më mirë situatën të vegjëlve. Ndodh që dy partnerë të mos duhen më dhe si pasojë nuk mund të qëndrojnë me njëri-tjetrin, pavarësisht se mund të kenë bërë shumë plane bashkë ...

Read More »

Kur nuk duhet të pini pije energjetike

Miliona njerëz rrezikojnë shëndetin e vet, sepse pinë pije energjetike dhe atëherë kur nuk duhet. Pijet energjetike me formulat e tyre u dedikohen personave të ekspozuar ndaj përpjekjeve të forta fizike. Një shishe prej 500 ml përmban rreth 150 kalori, të cilat personi i rritur mesatar mund t’i shpenzojë në ...

Read More »

Kush dëshiron të kujtojë ëndrrat duhet të hajë shumë banane dhe arra

Bananet dhe arrat janë burim i vitaminës B6 për të cilën besohet që “zgjon” trurin gjatë fazës REM, të lëvizjeve të shpejta të syve, kështu që edhe ëndrrat janë më të gjalla dhe mbahen mend më lehtë. Personat që konsumojnë sasi më të mëdha të vitaminës B6 kanë ëndrra më ...

Read More »

Trendi kosovar, në kafene tërë ditën

Kafenetë e mbushura plot. Pamja që mbretëron sot në qytetet e Kosovës cilësohet më e bukura dhe dominuese në bisedat e qytetarëve, si imazh ilustrues për të treguar e rrëfyer rreth ndonjërit prej qyteteve të Kosovës. “Mirë po u bëka në këtë lokal, hajde shkojmë”, është tashmë kjo thirrja popullore ...

Read More »

Si ta hiqni qafe bashkudhëtarin që llomotit

Ju dëshironi qetësi, ndërsa ai udhëtim argëtues. Merrni qëndrim sapo të arrini tek ulësja e juaj, buzëqeshni në mënyrë të sjellshme, shmangni kontaktin me sy dhe filloni të lexoni revistën tuaj. Keni fikur telefonin, jeni rehatuar në ulësen e autobusit ose trenit dhe keni filluar të lexoni libër. Jeni shumë ...

Read More »

4 VJEÇARJA SFIDON ANJSHTAJNIN, FUTET NË ORGANIZATËN E GJENIVE

Në moshën 2 vjeçare dinte të numëronte deri në 40, vizatonte fytyra dhe recitonte poezi përveçse lexonte libra për të rritur. Në moshën tre vjeçare shtoi në CV-në e saj shuma dhe vprime të ndryshme ndërsa tani në moshën 4 vjeçare Heidi Hankins është bërë anëtarja më e re e ...

Read More »
Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,