Home / Ekonomi (page 30)

Ekonomi

KPF: Rekomandon për Kuvend Komunal propozim-buxhetin 2015

Gjilan – Komiteti për Politikë dhe Financa (KPF) ka miratuar të martën projekt-buxhetin për vitin 2015 dhe vlerësimet e hershme për vitet 2016-2017, draft-rregulloren për tatimin në pronën e paluajtshme për vitin 2015, ndryshimet dhe plotësimet në Statutin e Komunës, planin komunal për efiçiencë të energjisë, propozimin-vendimin për qasje në ...

Read More »

Haziri: Zhegra shumë shpejt do të bëhet me rrjet të kanalizimit

Gjilan – Zhegra do të bëhet shumë shpejt me rrjet të kanalizimit prej 730 metra gjatësi, në të cilën përfshihet një pjesë e mirë e fshatit. Në terren ka dalë drejtori i Shërbimeve Publike, Sokol Haziri, i cili në inspektimin e punimeve, tha se ky projekt po realizohet bashkëpunim edhe ...

Read More »

Asfaltohet rruga 3 kilometërshe Lladovë-Nasalë

Gjilan – Është asfaltuar sot rruga 3 kilometërshe Lladovë-Nasalë, e cila ka një gjerësi prej gjashtë metrash dhe është duke U punuar sipas standardeve europiane. Për të parw nga afër asfaltimin e kësaj rruge, i pranishëm ka qenë kryetari i Komunës së Gjilanit Lutfi Haziri, i shoqëruar nga drejtorët komunal ...

Read More »

Bujqësia dhe Zhvillimi Ekonomik prezantojnë punën 6-mujore

Gjilan -Komiteti për Zhvillim Ekonomik është njohur të premten me punën e 6-mujore të Drejtorive për Bujqësi dhe asaj për Zhvillim Ekonomik, nëpërmjet raporteve të cilat i kanë prezantuar drejtorët Ramiz Ramadani (DBP) dhe Ismajl Januzi (DZHE). Duke folur për punën e bërë në sektorin e bujqësisë, Ramdani ka thënë ...

Read More »

Haziri: Do t’i heqim njëherë e përgjithmonë lloçin dhe vadat

Kryetari i Komunës së Gjilanit Lutfi Haziri, i shoqëruar nga drejtorët komunal, ka vizituar sot disa rrugë dytësorë në lagjen e VIII-të për të parë mundësinë e rregullimit të tyre. Me këtë rast, Haziri u shpjegoi banorëve për investimet që po bënë në lagje të qytetit dhe fshatra të Komunës ...

Read More »

DSHP, më aktivja deri më tani që nga paslufta në Gjilan

Gjilan – Drejtoria e Shërbimeve Publike për kah aktiviteti i saj i punëve në terren është më aktivja në pasluftën e Gjilanit, me moton “çdo cent i qytetarit në shërbim të qytetarit kudo që ai jeton”, duke garantuar që me intensitet edhe më të shtuar do të punohet gjatë të ...

Read More »

Bunjaku: Buxhetin për vitin 2015 do ta bëjmë bashkë me qytetarët

Gjilan – Kryesuesja e Kuvendit të Komunës së Gjilanit Valentina Bunjaku – Rexhepi  së bashku me Komitetin për Politikë dhe Financa, Drejtorinë për Buxhet dhe Financa dhe këshilltarët komunal nga kjo anë, kanë mbajtur sot debat me qytetar te Zhegres për planifikimin e buxhetit të vitit 2015. Në këtë takim është ...

Read More »

Drejtoria e Zhvillimit Ekonomik dhe Dogana e Kosovës, takim me bizneset

Gjilan – Drejtori i Zhvillimit Ekonomik, Ismail Januzi, është takuar sot me drejtorin e Doganës së Kosovës për Regjionin e Gjilanit, Bedri Abdyli, ku kanë konfirmuar takimin me komunitetin e biznesit në Gjilan, për t’i promovuar lehtësirat doganore në mënyrë që të krijohen njohuri të sakta që do të ndihmojnë ...

Read More »

Haziri: Do të vazhdojmë me dinamikë edhe më të madhe të punimeve

Gjilan – Po vazhdojnë punimet në të gjitha sektorët e Komunës së Gjilanit në përmbushjen e nevojave të qytetarëve, thonë zyrtarë komunal, sipas të cilëve, për t’i parë punimet si në sektorin e shëndetësisë ashtu edhe në atë të arsimit dhe infrastrukturës rrugore, ka dalë në vendin e ngjarjes sot ...

Read More »

Në Gjilan nis ndërrimi i gypit kryesor të ujësjellësit që kap vlerën e afro 200 mijë eurove

Gjilan – Ka nisur ndërrimi i gypit kryesor të ujësjellësit nga Fabrika e baterive e deri në qendër të qytetit, që është financim i Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik në bashkëpunim me Komunën e Gjilanit dhe kompaninë “Hidromorava” që kap vlerën e afro 200 mijë eurove. Në fillimin e punimeve ka ...

Read More »
Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,