Home / Ekonomi (page 66)

Ekonomi

Hidhen në treg më shumë makina kompakte dhe më efikase

Ndërsa industria amerikane e automobilëve po del nga një prej periudhave më të vështira për sa i përket shitjeve, fabrikat vazhdojnë të përmirësojnë teknologjinë në përpjekje për të prodhuar makina që pasqyrojnë kërkesat e reja të konsumatorit. Kjo strategji nga njera anë po krijon vende pune në të ashtuquajturën industria ...

Read More »

Komiteti për Zhvillim Ekonomik propozon zonë industriale në Livoç të Poshtëm

Gjilan, Komiteti për Zhvillim Ekonomik ka ndërmarrë një nismë që si ndihmë për bizneset, një hapësirë në fshatin Livoç i Poshtëm, ku operojnë kompanitë “Ask Food” dhe “Konson”, të shpallet zonë industriale për zhvillimin e veprimtarive prodhuese, në njërën nga seancat e ardhshme të Kuvendit Komunal. Elisah Ymeri, kryesues i ...

Read More »
Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,