Home / Opinione (page 24)

Opinione

Si e lidhi Kosova të ardhmen e saj evropiane me Serbinë

Kosova definitivisht ka hyrë në ciklin e kushtëzimeve ku secili hap i afrimit edhe më të vogël me BE-në do të varet nga kompromiset me Serbinë. „Bashkëpunimi rajonal dhe fqinjësia e mirë“ janë edhe ashtu pjesë e kushtëzimeve për të gjitha vendet e rajonit, por në rastin e Kosovës BE-ja ...

Read More »

Daci: Thaçi, lideri më i fuqishëm në 4 vjetët e fundit

Prishtinë, Kryetari i Lidhjes Demokratike të Dardanisë, Nexhat Daci, ka thënë se fusnota nuk është e rrezikshme për Kosovën, duke vlerësuar se mendimi i Gjykatës Ndërkombëtare të Drejtësisë është shumë më i fuqishëm sesa Rezoluta 1244 e Këshillit të Sigurimit.  Në një intervistë për “Epokën e Re”, Daci ka thënë ...

Read More »

Komuna e Gjilanit ka ofruar shërbime të mira publike edhe gjatë dimrit

Gjilan, Behar Mehmeti, drejtor i Shërbimeve Publike në Gjilan, thotë se kjo komunë ka arritur ta menaxhojnë mjaft mirë situatën e krijuar nga reshjet e mëdha të borës, gjatë muajit shkurt, sikurse edhe periudhën pas tyre, e cila u karakterizua me rritje të nivelit të ujërave atmosferike në qytet. Duke ...

Read More »

PAGESA BËN SERBËT KRIMINEL

Ass. Ma. Veli Kryeziu Po ju paraqesim një dokument të vitit 1903 i marrur në Arkivin e Beogradit, i cili mban vulën zyrtare të shtetit. Në këtë dokument bëhet fjalë për vrasje  të shqiptarëve me pagesë, të organizuar nga Ministria e Punëve të jashtme, Ministria e Punëve të brendshme dhe ...

Read More »
Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,