Home / Opinione (page 3)

Opinione

Llatas: Intervista e Janevës e paparë deri më tani, intervista të këtilla vetëm në Rusi dhe Serbi

Të gjithë ata që qëndrojnë pas Katica Janevës nuk besojnë në atë, tha gazetari dhe redaktori Dragan Pavlloviq Llatas në studion e hapur të TV Nova-s, në lidhje me “Intervista kontroverze e Katica Janevës”. ‘Në Maqedoni deri më tani nuk kemi parë një intervistë të tillë në kuptimin që edhe ...

Read More »

Maqedoni, grupet dhe komisionet punuese në Kuvend formohen për të mos zgjidhur problemin

Të hënën u formua grupi i punës në Parlamentin e Maqedonisë i cili do të punojë për zgjidhjen e problemit të njësive zgjedhore në Maqedoni të cilat tejkalojnë numrin e votuesve duke shkelur kështu Kodin Zgjedhor. Njohësit e rrethanave politike në vend në deklaratat e tyre shprehen skeptik sa i ...

Read More »

Edhe 15 vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Ohrit, ende nuk ka një zgjidhje të plotë të përdorimit zyrtar të gjuhës shqipe në Maqedoni, gjë që në vazhdimësi ka shkaktuar debate e polemika të shumta, nëse përdorimi i saj është ose jo i garantuar me Kushtetutë, shkruan REL. Në nenin ...

Read More »

Shkrimi i aktivistes kroate, për politikanët: Nënën krejt juve majmunëve që me lehtësi e zotëroni mjerimin që e quajmë shtet!

Martina Mlinareviq Sopta është kroate që jeton në Shiroki Brijeg të kantonit të Hercegovinës Perëndimore në Bosnje dhe Hercegovinë. Ajo është aktiviste për të drejtat e njeriut dhe opinioniste në media të ndryshme të Kroacisë. Shkrimin e saj të fundit, në profilin e saj në Facebook, kundër politikanëve të korruptuar ...

Read More »

Ndalohet gazetari Artan Hoxha, policia e dërgon në prokurori (Video)

Gazetari investigativ Artan Hoxha është ndaluar nga policia mbrëmjen e sotme në përfundim të emisionit “Opinion”. Ai do të dërgohet në Prokurorinë e Krimeve të Rënda, ku do të merret në pyetje për nxjerrje të sekretit hetimor lidhur me çështjen e rrëzimit të avionit në Ishëm. Por çfarë deklaroi Hoxha ...

Read More »

Zoti nuk është problemi i Kosovës

Rreth bashkëpunimi ndërfetar në Kosovë: Bashkësitë fetare në vendin tonë, për të pasur një bashkëpunim pozitiv, për të kultivuar një të mirë të përbashkët të qytetarëve, duhet të mos lejojnë që të bëhen vegël e asnjë organizate të jashtme fetare, por të jenë vetvetja, sepse të mirën e dheut, vendit ...

Read More »

Mjerë erotizmi shqiptar!

Prej kohësh kam theksuar me gojë e me shkrim – këtë e them jo për lavdi personale, por për t’i qëndruar besnik së vërtetës objektive – se populli shqiptar ende është njëri prej popujve më erotikë të kontinentit evropian, në mos të rruzullit tokësor. Përveç kësaj, në kuadrin e lëvizjeve ...

Read More »

Kush je ti Shefqet Krasniqi t’i ofendosh femrat shqiptare?

Hoxhë Shefqeti! A nuk ke punë më të mençura ti, hoxhë ziu, por të ofendosh femrat shqiptare?! Ku e merr atë guximi ti, more pak njeri, të fyesh dinjitetin tim, se edhe unë jam femër shqiptare, jam nënë shqiptare, të fyesh dinjitetin e nënave, të motrave dhe të vajzave shqiptare, ...

Read More »

Ibrahimi: Grupin e Deçanit kush i vrau në Kumanovë?

Orhan Ibrahimi: Ku është Ridvan Neziri kush e ka vra?, po Harun Aliun, Grupin e Deçanit kush i vrau në Kumanovë?

Read More »

Për hatër të dashurisë mos u zhvishni

“Në bazë të disa studimeve që janë bërë nëpër vende të xhunglës, antropologët erdhën në përfundim se aty ku ka zhveshje totale të njerëzve ka fare pak ose aspak ndenja dashurie” Victor De Munk Sipas këtij studimi zhveshja e asgjëson ndjenjat e dashurisë në mes mashkullit dhe femrës. Ndër shumë ...

Read More »
Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,