Home / Politika / Dardania mbështetë fuqishëm PDK-në

Dardania mbështetë fuqishëm PDK-në

Gjilan – Sami Hoxha tha se “Kosova ka nevojë për Misionin e ri, e sidomos ka nevojë për liderin tonë që përqon mesazhin e shpresës për qytetarët e Kosovës. Para nesh kemi një ekipë të dëshmuar që dinë me qeverisë me vendin dhe që dinë të jenë zëri jonë i anamoravës në Parlamentin e Republikës së Kosovës”.

Labinotë Demi përshëndeti të pranishmit duke thënë se “ ne jemi pesë kandidatët më të dëshmuar të kësaj ane, kualicioni më i mirë i mundëshëm, misioni i përbashkët për zhvillimin ekonomik të Kosovës”.

Nafie Gash u shpreh se “unë ndjehem shumë mirë që jamë pjesë e kësaj liste zgjedhore, listë e cila ka vlera dhe është ndër më të mirat nga listat tjera”

Qemajl Mustafa tha se “ jam para një lagje të vyeshme, shumë punëtore. Ne u angazhuam shumë vite bashkë, dhe do të angazhohemi gjithmonë bashkarisht që të qojmë misionin e ri. Ne jemi të kënaqur me lirinë dhe pavarësinë e Kosovës , por nuk do të jemi edhe më të kënaqur pa misionin e ri, i cili na mundëson vende të reja të punës për të gjithë qytetarët e Kosovës.  Me kryeministrin e tashëm dhe të ardhëshëm z. Hasahim Thaci është e mundur gjithqka.

Salije Mustafa u shpreh duke falenderuar të pranishmit për angazhimin që po e bëjnë  për misionin e ri, “mision i zhvillimit ekonomik dhe mirëqenjës së qytetarëve. Femra zë vend të rëndësishëm në projektin e madhë të misionit të ri. 10 miljon euro për cdo vitë do të ndahen për gruan, gruan tonë të sakrificës dhe për avansimin e saj”.

Florina Zymberi tha se “ ndjehem shumë e lumtur që po e ndani kohën me ne, dhe ju ftoj që të votoni misionin e ri, mision i cili është i rëndësisë së veqntw për Kosovën. PDK gjithmonë i ka sjellë vetëm të mira Kosovës dhe qytetarëve të saj”

Sabedin Kadriu tha se “ ne cdo ditë po e madhështojmë fitorën e PDK-së në nivel të Kosovës. Fitorja e PDK-së është e padiskutueshme edhe në Gjilan. Fondi për bujqësi me misionin e ri është  500.000 euro i cili do të ndihmoj bujqësinë e Gjilanit dhe Kosovës. /RadioRINIA/

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,