Home / Politika / Demi Murtezi: Mund të jetë deputetja e parë me shami

Demi Murtezi: Mund të jetë deputetja e parë me shami

Gjilan – Pas një suksesi që i solli Partisë së Drejtësisë në zgjedhjet lokale në Gjilan, tash ajo ka mësyrë Kuvendin e Kosovës. Bëhet fjalë për Labinota Demi Murtezin, e cila është kandidatja e parë e mbuluar për deputete.

Ajo ka bërë me dije se kryesia e PD-së në mbledhjen e mbajtur dje, ka shkarkuar sekretarin e degës nga pozita e sekretarit në anëtar të thjeshtë të kryesisë, ndërsa ka larguar nga kryesia e degës nënkryetarin për kulturë, nënkryetarin për shtrirje dhe zhvillim, si dhe një anëtar kryesie. /RadioRINIA/

 

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,