Home / Fushata Zgjedhore / Dje kryetari Pajaziti vizitoi fshatin Vrapqiq, ku me vëmendje i ndëgjoi shqetësimet e banorëve.

Dje kryetari Pajaziti vizitoi fshatin Vrapqiq, ku me vëmendje i ndëgjoi shqetësimet e banorëve.

Mungesa e rrugës, e ujit të pishëm, mungesa e një shkolle afër fshatit, mungesa e kushteve elementare për të jetuar, janë disa nga faktorët që kryetari në ikje, i cili do të mbetet për shumë kohë sinonim i kryetarit dembel e përtac, do të duhej të turpërohet për mos punën e tij.

Banorët e fshatit Vrapqiq, ishin totalisht të braktisur nga dora e institucioneve. Para 4 viteve, kryetari në ikje, i cili mashtrimin si metodë e ka mjaft të sofistikuar, i ka mashtruar këta banorë dhe në fund asgjë s’ka punuar. Kështu na treguan me zhgënjim të thellë, banorët e fshatit Vrapqiq.

Kryetari Pajaziti u zotua se gjatë qeverisjes së tij, do të punohet shumë në përmirësimin e kushteve për banorët e Vrapqiqit.

Hapsire e sponsorizuar nga PDK.

pdk5 pdk2 pdk3 pdk4

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,