Voto Drita Maliqi-Zunce – Me nr. 57
Voto AAK Me Nr 44

“Besoj nё Zot, besoj nё Rugovizёm, besoj nё Kryeministrin Ramush Haradinaj, besoj fuqishёm nё Drejtimin e Ri, pёr Kosovёn Demokratike me sovranitet tё jashtёm dhe tё brendshёm, pёr Kosovё tё dinjitetshme dhe tё dashur nga qytetarёt e vet, pёr Kosovё pa krim dhe me shumё dashuri dhe respekt pёr familjet tona: fёmije, rini, pleqёri.” 

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,