Home / Politika / Drejtimi i Ri nis nga Gjilani, bëhu pjesë edhe ti!

Drejtimi i Ri nis nga Gjilani, bëhu pjesë edhe ti!

Njoftimi publik‏

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës – Dega në Gjilan, ftonë të gjithë qytetarët e Gjilanit, që të marrin pjesë në tubimin e organizuar me rastin e shpalosjes së programit qeverisë së AAK-së për Anamoravën.

Temë kryesore e këtij programi do të jetë INFRASTRUKTURA DHE MJEDISI, ndërsa prezent do të jetë lideri I AAK-së dhe kandidati për kryeministër të Kosovës Ramush Haradinaj si dhe kandidatët për deputetë në Kuvendin e Kosovës nga Gjilani.

Tubimi mbahet të premten më 23 maj 2014, në ora 16:00, në platon para Drejtorisë për Buxhet Financa në Gjilan.

/RadioRINIA/

(Reklam e fushatës me pagesë) 
Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,