Home / Politika / Gruaja Demokratike e Gjilanit e organizuar për zgjedhjet e 8 Qershorit

Gruaja Demokratike e Gjilanit e organizuar për zgjedhjet e 8 Qershorit

Gjilan – Në takimin e majtur sot të këshillit drejtues të Gruas Demokratike të Gjilanit u tha se gruaja përgjatë historës ka bërë revulucion në proqese të tilla dhe prap jemi ato që vërtetë angazhohemi që të përkrahim “  Misionin e ri” , mission i cili përkrahë gruan,  familjën dhe mirëqenjën e saj.

Prezent në takim ishin edhe kandidatët për deputet Florina Kadriu- Zymberi tha se Gjilani ka listën më të mirë për deputet dhe se fitorja është e padiskutueshme, ndërsa Salihe Mustafa tha se fitorja e Misionit të Ri është e nevojshme për qytetarët e Republikës së Kosovës dhe padyshim që do të festojmë bashkë fitorën me 8 qershorë. /RadioRINIA/

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,