Home / Politika / Haradinaj: Ka mbajt nje ligjeratë në Univeristetin “Kadri Zeka”

Haradinaj: Ka mbajt nje ligjeratë në Univeristetin “Kadri Zeka”

Gjilan –  Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, mbajti sot një ligjëratë për studentët e Universitetit Kadri Zeka”, në Kuadër të programit “Guest Speaker’.

Haradinaj në ligjëratën e tij për studentët, ndër të tjerash ka folur për karrierën e tij politike, që fillon nga mosha rinore, e deri në ditët e sotme.

Gjatë karrierës së tijë, Kryetari i AAK-së, tha se ka marrë pjesë në të gjitha proceset politike të Kosovës, duke e përshkruar me shumë sfida e suksese dhe në të njëjtën kohë ndihet krenarë për gjithçka që i ka dhënë Kosovës.

Në fund të këtij takimi studentët e Universitetit “Kadri Zeka” parashtruan pyetje të cilave iu përgjigj kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj. /RadioRINIA/

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,