Home / Politika / Haradinaj: Në Shqipëri do të thoshin “Thaçi, le të hap krahun”

Haradinaj: Në Shqipëri do të thoshin “Thaçi, le të hap krahun”

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, pas takimit me presidenten e Kosovës, Atifete Jahjaga, ka theksuar se është diskutuar dinamika në zhbllokim të gjendjes.

“Ne i dhamë mendimet tona. Çka mundet me bo dikush në politikë: Me marrë pjesë në zgjedhje, me fitu një rezultat të caktuar dhe një bashkim për me kriju një shumicë parlamentare.

Thaçi ka fituar një besim të caktuar nuk arrin të krijojë shumicën parlamentare. Situata është e qartë në këtë rast, ata që kanë shumicën formojnë institucionet. Në këtë rast, Në Shqipëri thonë ‘me hap krahun’”, ka theksuar Haradinaj. /  /RadioRINIA/

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,