Home / Fushata Zgjedhore / Haziri: Shtëpi për shtëpi, e derë më derë po punojnë pa pushim

Haziri: Shtëpi për shtëpi, e derë më derë po punojnë pa pushim

Gjilan – Pas angazhimeve ditore në terren dhe prezantimit të platformës të Lidhjes për Gjilanin në debatin në KTV, shtabet e nëndegëve po punojnë pa pushim edhe në këto orë të vona. Shtëpi për shtëpi e derë më derë, në qytet dhe fshatra ka shkruar Lutfi Haziri.

Ju përshëndesim me këto pamje nga mobilizimi në “Arbëri”, “Kodra e Dëshmorëve”, e “Zabel” ka shkruar Lutfi Haziri.

333114

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,