Home / Politika / Interesimi i të rinjve për programin e AKR-së, garanci e suksesit

Interesimi i të rinjve për programin e AKR-së, garanci e suksesit

Gjilan – Në takimin e mbrëmshëm të Forumit Rinor të AKR-së dega në Gjilan ku ishte prezent edhe kryetari i degës Agim Rexhepi si dhe shum aktivist te rinje.

Ku u diskutua për aktivitete konkrete të rinjve në momentin e pikërishëm, me qëllim të krijimit të hapësirës për qasje konkrete në aktivitetet e AKR-së.

Nga ky takim u nxor përfundimi se të rinjtë duhet të jenë bartësit kryesor të aktiviteteve në teren, për zbërthimin e programit të AKR-së para qytetarëve . /RadioRINIA/

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,