Home / Vip / Jim Carrey rikthehet në televizion

Jim Carrey rikthehet në televizion

Jim Carrey do të luaj në seri të reja të komedisë në Showtime, rol ky i parë i tij televiziv që nga paraqitja në shoun Living Color shumë vite më parë.

Në serinë e re “Kidding,” aktori Carrey do të luajë Jeff, a.k.a. Mr. Pickles, një ikonë e televizionit për fëmijë.

Të gjitha lajmet nga estrada shqiptareTë gjitha lajmet nga estrada shqiptare

Televizioni Showtime ka bërë të ditur se do të jenë 10 episode në sezonin e parë të kësaj serie.

Carrey është njëri nga komedianët më të njohur të të gjitha kohërave, duke luajtur role të ndryshme në filmat, si: “Ace Ventura: Pet Detective,” “The Mask,” “Dumb and Dumber” dhe “Bruce Almighty.”

JIm Carrey është një ng aktorët më të njohur./RadioRINIA/

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,