Home / Fushata Zgjedhore / Kadriu: Uron qytetaret e Gjilanit me rastin e festës së Fiter Bajramit

Kadriu: Uron qytetaret e Gjilanit me rastin e festës së Fiter Bajramit

Gjilan – Kryetari i AAK-së ne Gjilan Rexhep Kadriu, ne emer te të gjithe struktures së tij, uron qytetaret e Gjilanit me rastin e festës se Fiter Bajramit. 

“Duke uruar qe muaji i shenjte i Ramazanit te kete qene i lehte per te gjithe ju qe keni agjeruar dhe lutjet tuaja te jene pranuar, shfrytezoje rastin t’iu uroje festen e Fiter Bajramit, duke ju deshiruar paqe dhe harmoni ne familjet tuaja”, ka thene Kadriu. 

Kadriu ka thene se shpreson qe te bashkuar dhe ne lumturi te plote te presim festa te shenja si kjo e Fiter Bajramit dhe dite  te mira ta gjejne secilin qytetare te Gjilanit. /RadioRINIA/

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,