Home / Politika / Kajtazi: Vota juaj eshtë respekt dhe përgjegjësi për mua

Kajtazi: Vota juaj eshtë respekt dhe përgjegjësi për mua

Lirije Kajtazi_gjilanGjilan – Ajo qe mori vota më se shumti ne Gjilan nga radhet e LDK-së, eshtë Lirije Kajtazi ku edhe ketë mandat kater vjeqar do të jete ne ulsen e Kuvendit të Kosovës, ku qytetarët e Gjilanit presin shum nga kjo.

Me numrin 9 qe kishte ne listën për kandidate, Kajtazi mori 9,300 vota, shkaq qe beri ate te jete edhe depotete e ardheshme e parlamentit te Republikës se Kosovës.

Kajtazi ka falenderuar qytetaret për besimin e dhën, ata të cilet ja besuan voten, ata te cilet edhe ne këte madat katër vjeqaçarë e benë te jen pjes e institucionit më te rendësishem qe ka Kosova, Parlamentin.

Depotetja Kajtazi ata qe e shpërblyen me voten i ka falenderuar duke thën , Ju falemnderit për besimin edhe nje here! Vota juaj eshtë respekt dhe përgjegjësi për mua .

E Sabit Rrustemi bashk rrugtuës i politikës, por edhe i kësaj fushate e uron deputeten Kajtazi, I gëzohem faktit që ti nuk shkove si kuotë gjinore por, në një garë të fortë, me meritë e fitove ulësen e deputetes në Kuvendin e Republikës së Kosovës. Urime, Lirije … shëndet e suksese ! /RadioRINIA/

 

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,