Home / Argëtim / Kamioni shmang shtypjen e një kalimtari, që duket se u shfaq nga askundi (Video)

Kamioni shmang shtypjen e një kalimtari, që duket se u shfaq nga askundi (Video)

Në një rrugë në Rusi, është filmuar momenti i çuditshëm kur kamioni bën një kthesë për të shmangur shtypjen e një kalimtari.

Në videon e postuar më poshtë, fillimisht shihet makina e transportit të rëndë që vozitë normal, derisa del në anën tjetër dhe aty shfaqet një njeri.

Paraqitja e tij misterioze, ka bërë që shumë njerëz të mendojnë se është ‘teleportim’ nga ndonjë planet tjetër.

“Ka veshje të pazakontë dhe ecën në mënyrë bizare, kjo më bën të mendoj se u soll nga një botë tjetër”, është një koment për aktivitetin e pashpjegueshëm. /RadioRINIA/

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,