Home / Lajme / Kelmendi: Më mirë të shkohet në zgjedhje të reja sesa të prishen edhe më shumë raportet e liderëve politik

Kelmendi: Më mirë të shkohet në zgjedhje të reja sesa të prishen edhe më shumë raportet e liderëve politik

Ramiz Kelmendi – Deputet i Kuvendit të Republikës së Kosovës, nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), përmes një postimi në profilin e tij në facebook, vlerëson se konstituimi i institucioneve të Republikës së Kosovës duhet të behet në bazë të parimeve kushtetuese dhe ligjore.

“Më mirë është të gjendet një rrugë e shkuarjes në zgjedhje të reja në mënyrë qe mos të prishen edhe më tepër raportet e liderëve politik por duke e parë se nuk ka fitues absolut në zgjedhje dhe nevoja e krijimit të koalicioneve pas zgjedhore është e domosdoshme, nga kjo nxjerrim mësim politik se nuk duhet të vendosen vija të kuqe publike të cilat pastaj janë pengesë për shlyerjen e proceseve shtetërore përpara”, shkruan Kelmendi./RadioRINIA/

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,