Home / Politika / Kryesia vendos: Koalicioni LDK-AAK-NISMA

Kryesia vendos: Koalicioni LDK-AAK-NISMA

Pas përfundimit të mbledhjes së Kryesisë së Kuvendit të Kosovës, ka folur edhe kryeparlamentari Jakup Krasniqi, i cili ka thënë se LDK AAK NISMA e kanë grupin më të madh parlamentar, duke thënë se kjo është në pajtim me Kushtetutën dhe se për këtë është pajtuar Kryesia e Kuvendit

Sipas tij, dokumenti që PDK-në e nxjerr grupin më të madh parlamentar është jo ekzistues.

Krasniqi ka thënë se LDK AAK NISMA e kanë grupin më të madh parlamentar dhe se një dokument që ka qarkulluar në opinion e ku thuhet se PDK është ajo që e ka grupin më të madh nuk ekziston. /RadioRINIA/

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,