Home / Fushata Zgjedhore / Kryetari Zenun Pajaziti ka vazhduar vizitat nëpër bizneset gjilanase.

Kryetari Zenun Pajaziti ka vazhduar vizitat nëpër bizneset gjilanase.

“Stimulimi i veprimtarive prodhuese, ulja e taksave, rregullimi i infrastrukturës për të gjitha veprimtaritë biznesore do të jenë prioritetet kryesore gjatë qeverisjes time. Krijimi i kushteve për të bërë biznes në komunen tonë, ndikon direkt në krijimin e vendeve të reja të punës” – tha Zenun Pajaziti.

Qeveria e Kosoves këto ditë ka marr një vendim të rëndësishëm duke i liruar nga taksa doganore, veprimtaritë prodhuese që operojnë në Kosovë.

Pajaziti, gjatë vizitës në fabrikën për prodhimin dhe përpunimin e drurit, mobiljeve dhe briketit, u informua nga afër për kapacitetet prodhuese, fuqinë punëtore dhe sfidat nëpër të cilat ka kaluar kjo fabrikë.

Hapsirë e sponsorizuar nga PDK

5pdk 2pdk 3pdk 4pdk

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,