Home / Politika / Kush do ta fitojë debatin për Istogun? (Video)
debati-per-istogun-780x439

Kush do ta fitojë debatin për Istogun? (Video)

Vazhdon debati zgjedhor në RTV Dukagjini.

Në emisionin “Debat D” me Fidan Ramën, sot flitet për ofertat zgjedhore për Komunën e Istogut.

Mysafirë në emisionin janë: Haki Rugova (LDK), Beqir Sadikaj (PDK), Agron Avdija (VV) dhe Arif Elshani (Iniciativa të Pavarurit e Istogut).

Edhe këtë herë, ju lehtë mund të votoni se kush do fitojë këtë debat. /RadioRINIA/

 

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,