Home / Politika / LDK-së: i shtohet edhe një këshilltar më shum

LDK-së: i shtohet edhe një këshilltar më shum

Gjilan – Arben Maliqi, këshilltar komunal në Gjilan, nga sot i është bashkuar grupit më të madh politik në Asamblenë Komunale të Gjilanit, Lidhjes Demokratike të Kosovës.

Arben Maliqi është këshilltar komunal në mandatin e tretë në Gjilan dhe kjo do ta pasuroj Grupin e këshilltarëve të LDK-së në Kuvend.

Tani LDK numëron 13 ulëse në Kuvend dhe edhe njëherë dëshmon së është grupi më i madh politik në Gjilan.

Ky aderim tregon që LDK në këto pak muaj të qeverisjes së saj është afër qytetarëve me projekte konkrete.

Lidhja Demokratike e Kosovës – Dega në Gjilan, është e hapur për të gjithë qytetarët e saj, në të cilën cdo ditë e më shumë aderojnë të rinjë e të reja, duke punuar me intenzitetin më të madh për ta fituar Kosovën dhe për t’ia kthyer dinjitetin qytetarëve. thuhet ne kumunikaten e leshuar nga zyrja e LDK-së ne Gjilan , zëdhënëse e Degës së LDK-së Saranda BLLACA. /RadioRINIA/

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,