Home / Politika / Momenti kur Isa Mustafa “shpërthen” ndaj deputetëve të LDK-së (Video)

Momenti kur Isa Mustafa “shpërthen” ndaj deputetëve të LDK-së (Video)

Kundër Isa Mustafës kryeministër kanë votuar edhe kësaj radhe disa deputet të LDK-së në mesin e tyre edhe Vjosa Osmani. Kjo nuk e ka bërë të ndihet mirë, Isa Mustafën i cili me të marr fjalën si kryeministër i vendit ka thënë se falënderon të gjithë ata që e votuan pro dhe kundër por jo edhe ata deputet të LDK-së që e bënë këtë gjë.

“Do të punoj me të gjithë bashkarsisht në interes të zhvillimit ekonomik, familjeve tona dhe qytetarëve të Kosovës. Falënderoj për këtë besim për të gjithë ju që më votuat, ata që votuan kundër dhe abstenuan. E gjithë kjo vlen për të gjithë ju por jo për deputet e LDK-së”, ka thënë Mustafa në fjalimin e tij të parë. /RadioRINIA/

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,