Home / Politika / Mustafa: Jam e nderuar qe me keni vleresuar me vote-besim

Mustafa: Jam e nderuar qe me keni vleresuar me vote-besim

SalieMustafaGjilan – Njëra ndër femrat politikane me të suksesëshme qe ka Gjilani, eshtë edhe Salihe Mustafa nga radhet e Partisë Demokratike të Kosovës, Profesioni i saj Dr. Stomatologe- Specialiste e Ortodoncisë, me gjithatë ka ushtruar shum profesione pas luftës, qe nga viti 2011-2014 Deputete ne parlamentin e Republikës së Kosovës, Anëtare e komitetit për shendetësi – punë dhe mirëqenie sociale, ku ka dhen një kontribut të jashtëzakonshem.

Salihe Mustafa eshtë kandiduar për deputete edhe ne zgjedhjet e fundit parlamentarë 2014  ku mori nje numer të madh votash, ajo ka zgjedhur që përmes rrjetit social facebook, falenderon të gjith ata qe i dhan besimin dhe voten, duke thën.

Miq te dashur tanime i kemi rezultatet perfundimtare nga KQZ.

Falenderoj te gjithe miqte, aktivistet e PDK-se, qytetaret e Gjilanit dhe gjithe Kosovës për përkrahjen tuaj ne zgjedhjet parlamentare – 2014.

Pavaresisht rezultatit zgjedhor (4800 vota), jam e nderuar qe me keni vleresuar me vote-besim për angazhimin tim ne te mire të shoqerise sone, shprehet Salihe Mustafa ish kandidate për deputete ne parlamentin e Kosovës në zgjedhjet parlamentare 2014 . /RadioRINIA/

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,