Home / Fushata Zgjedhore / NISMA: Uron të gjithë besimtarëve mysliman festën e Fitër Bajramit

NISMA: Uron të gjithë besimtarëve mysliman festën e Fitër Bajramit

Gjilan – Kryetari i Degës së NISMËS z.Bajram Hasani , uron Këshillin e Bashkësisë Islame në Gjilan,të gjithë qytetarët e besimit Islam festën e Fitër  Bajramit .

Urojm që të gjithë agjëruesve t’ju ketë pranuar axhërim.

Na, lajoni që në emër timin dhe kryesisë së degës NISMA në Gjilan t’ju dërgojm  urimin më të përzemërt për këtë festë të Fitër Bajramit   për gjithë besimtarët e Komunës son .

Urojm që në këtë festë vërtet  të mbretëroje festë e njëmendët në çdo familje duke e vizituar njëri tjetrin  dhe duke u solidarizuar me familjet më të varfëra . Këtë festë pas një muaj të agjërimit dhe sakrificës të gjithë ta presim  me një gëzim . Ta ruajm   tolerancën në mesë njerëzve dhe besimeve të ndryshme   . Kjo festë duke u shenuar të manifestohet kudo mirëkuptim  duke na bashkuar  të gjithve neve  besimtarëve . /RadioRINIA/

 

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,