Home / Politika / NJOFTIM

NJOFTIM

AKR dega në Gjilan organizon tubim me qytetarët e Lagjës Idriz Seferi dhe Rrugës Qarkore, me daten 1 qershor (e diele) 2014 në ora 16 e 30 në Restoran “ Doni”.

Ndërsa në Zhegër në Restoran “ Katana” 1 qershor 2014 ( e diele) në ora 17 e 30 me qytetarët e Zhegrës.

Prezent në këto takime do prerzentoj Presidenti i Aleancës Kosova e Re Behxhet Pacolli.

(Njoftim i sponzoruar)

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,