Home / Politika / Orhan Ibrahimi ja plas fytyrës ministrit të BDI-së (Video)

Orhan Ibrahimi ja plas fytyrës ministrit të BDI-së (Video)

Debat i ashpër në parlament mes deputetit të PDSH-së Orhan Ibrahimi dhe ish drejtorit të postes Rafiz Aliti.

Ndiqeni videon për më tepër:

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,