Home / Politika / Pajaziti: Do të mbrojmë interesat e komunës tonë

Pajaziti: Do të mbrojmë interesat e komunës tonë

Gjilan – Sot kandidatët për deputet nga lista e Partisë Demokratike të Kosovës- PDK në Gjilan vizituan kompaninë “ Vali Al PVC” dhe u mirëpritën nga stafi punojnjës të cilët i ofruan mbështetje të pakontestueshme për zgjedhjet e 8 qershorit.

Zenun Pajaziti, Salihe Mustafa dhe Qemajl Mustafa u shprehën se ne do të jemi zëri I fuqisë anamoravase dhe do të mbrojmë interesat e komunës tonë të mirë.

Gjithashtu kandidatët shpalosën programin e Misionit te ri, mision i cili përkrahë biznesin Kosovarë. /RadioRINIA/

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,