Home / Fushata Zgjedhore / Pajaziti: Do të qeverisim dinjitetshëm me Gjilanin
z1

Pajaziti: Do të qeverisim dinjitetshëm me Gjilanin

Kryetari Pajaziti e ka mbështetjen e nivelit qendror për realizimin e të gjitha premtimeve. Fuqia politike e tij është e pakrahasueshme në raport me kundërkandidatët e tij.

Zenun Pajaziti, kandidati i PDK-së për kryetar të komunës së Gjilanit, gjatë tubimit të PDK-së u shpreh se do ta rikthejë fitoren e PDK-së në Gjilan, si dhe do të qeverisë në mënyrë të dinjitetshme. Ai gjatë këtij takimi u shpreh se është zgjidhja më e mirë për qytetarët e komunës së Gjilanit. Dhe se me ardhjen e tij në pushtet do të marrë fund kjo keqëqeverisje e deri tanishme.

z

Hapsirë e sposorizuar

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,