Home / Fushata Zgjedhore / Pajaziti, kandidati mbrapa të cilit është rreshtuar e tërë PDK-ja në krye me Kadri Veselin

Pajaziti, kandidati mbrapa të cilit është rreshtuar e tërë PDK-ja në krye me Kadri Veselin

Ne nuk kemi #shtabe, në kemi #SHTAB. Për dallim nga shtabet e partive tjera, ku disa nga ato shtabe punojnë për kandidatin për kryetar e disa kundër… Në shtabin e PDK-së, të gjithë punojnë për një, e një për të gjithë.

Mobilizimi në Partinë Demokratike është i nivelit të mobilizimit të vitit 2007, vit i fitorës së PDK.

Kandidatët për asamble, kryetarët e nëndegëve, komisionerët, vëzhguesit dhe trupat punuese të shtabit të PDK-së, janë në shërbim të Zenun Pajazitit, kandidatit të PDK-së për kryetar të komunës së Gjilanit

Zenun Pajaziti, është kandidati mbrapa të cilit është rreshtuar e tërë Partia Demokratike në krye me Kadri Veselin.

Shtabi i PDK-së në Gjilan është shtab i #Ndryshimit prandaj jemi ndryshe nga të gjithë. Udhëheqja e shtabit të PDK-se, mbështet dhe respektohet nga gjitha strukturat e degës dhe nëndegëve. Kandidatët për asamble nga radhët e PDK-se marrin pjese, vizitojnë dhe kontaktojnë me të gjitha nëndegët.

#Forca e #Ndryshimit është #Forca për fitoren e PDK-së në krye me Zenun Pajazitin kryetar të Gjilanin.

Sponsorizuar nga PDK

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,