Home / Fushata Zgjedhore / Pajaziti priti një grup të komunitetit të shoqatës të shurdhërve

Pajaziti priti një grup të komunitetit të shoqatës të shurdhërve

“Faleminderit për ardhjen dhe mbështetjen që jeni duke e dhënë për Partinë Demokratike. Ne si PDK edhe në të kaluarën ju kemi mbështetur. Kujdesi dhe obligimi ndaj kësaj kategorie, nuk është vetëm obligim i yni institucional, por është edhe obligim njerëzor dhe moral” tha Zenun Pajaziti, kandidati i PDK-së për kryetar të komunës së Gjilanit.

Përfaqësuesi i këtij komuniteti, falënderoj Zenun Pajazitin që është kthyer në Gjilan. “Me juve në krye të komunës ne besojmë shumë në Gjilanin ndryshe. Vet ardhja e juaj është fillimi i një ndryshimi që po i vjen Gjilanit. Ne besojmë në ty prandaj edhe do të mbështesim ty si kandidat”.

Sponsorizuar nga PDK

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,