Home / Politika / Pajaziti u premton zgjidhje të problemeve qysh në muajt e parë të mandatit të tij

Pajaziti u premton zgjidhje të problemeve qysh në muajt e parë të mandatit të tij

Me kërkesë të banorëve të lagjës, Zenun Pajaziti, kandidati i PDK-së për kryetar të komunës së Gjilanit, vizitoi “Dheun e Bardhë”, respektivisht lokacionin “Poredin”.

“Banorët e njoftuan Kryetarin Pajaziti, me problemet ditore me të cilat ballafaqohen ata.

Banorët ende ballafaqohen me probleme elementare, siç janë; mungesa e kanalizimit, mungesa e ujit, mungesa e infrastrukturës.

Kryetari Pajaziti u zotua se në muajt e para gjatë mandatit të tij, do të intervenohet në këtë pjesë dhe këto probleme do të zgjidhen”, thuhet në komunikatë.pdkdhb-1-650x434 pdkdhb-2-650x434 pdkdhb-4-650x434

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,