Home / Politika / PDK: E gatëshme për zgjedhjet e 8 qershorit

PDK: E gatëshme për zgjedhjet e 8 qershorit

Gjilan – PDK e gatëshme për zgjedhjet e 8 qershorit. Strukturat e PDK- së sonte në orën 24 bën hapjën e fushatës zgjedhore në selinë e PDK-së në Gjilan e gatshme dhe e përgaditur mirë.

Njëkohësisht ju bëjmë apel të gjitha palëve politike në Gjilan, që të ruhemi nga gjuha e urrejtjës, fyerjës dhe shpifjës. Të bëjmë fushatë të drejtë dhe me vizion të qartë, me debate përmbajtësore dhe gjithmonë në interes te qytetarit tonë të shenjët apelon Mimoza Shkodra- Bislimi. thuhet ne komunikaten e leshuar nga Zyra për informim e PDk-së ne Gjilan, zëdhensja Mimoza Shkodra- Bislimi. /RadioRINIA/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zyra për informim e PDk-së

 

Mimoza Shkodra- Bislimi

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,