Home / Politika / PDK: është e gatshme për zgjedhjet nacionale

PDK: është e gatshme për zgjedhjet nacionale

Gjilan – Në takimin e mbajtur me kryetarët e nëndegëve të PDK- së, dhe pas raportimit të tyre për gjendjën nëpër nëndegë erdhëm në përfundim se PDK në Gjilan është e mobilizuar dhe e gatshme për zgjedhjet nacionale, e gjithashtu për fitore bindëse thekson Zëdhënësja e PDK-së- në Gjilan, Mimozë Shkodra- Bislimi .

Shkodra- Bislimi thotë së në këtë takim fuqishëm u tha se PDK ka qenë dhe do të jetë partia më e madhe në vend andaj dhe do të jetë fituese e padiskutueshme edhe në Gjilan.

Gjithashtu u fol rreth organizimit të tubimit me Kryeministrin e Republikës së Kosovës dhe njëherit Kryetarit të PDK-së,  Hashim Thaçi i cili do të mbahet nesër më 04.05.2014 në ambientet e Teatrit të Gjilanit me fillim në ora 13.00, dhe u tha se PDK nesër do të tregoj edhe njëherë fuqin e saj, ku do të bëhen edhe aderime të shumta të reja, shton ndër te tjera Zëdhënësja e PDK-së- në Gjilan, Mimozë Shkodra- Bislimi . /RadioRINIA/

 

Zëdhënësja e PDK-së- GJilan,

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,