Home / Politika / PDK: ju uroj mirëseardhje Omer Dakut dhe të rinjëve

PDK: ju uroj mirëseardhje Omer Dakut dhe të rinjëve

Në degën e Partinë Demokratike të Kosovës në Gjilan sot aderuan mbi 250 të rinjë në krye me Omer Dakun ish kryetarë I Komunës së Gjilanit dhe ish kryetarë I AKR- së.

Sami Hoxha kordinatorë I PDK-së në Gjilan ju uroj mirëseardhje Omer Dakut me të rinjët dhe tha se në PDK- në e Gjilanit ka vend për të gjithë dhe gjithashtu PDK dhe qytetarët e Komunës së Gjilanit ka nevojë për njerëz të suksesëshëm të politikës dhe të profesionistëve.

Ne bashkarisht do të jemi fitues të zgjedhjeve të 8 qershorit sepse Gjilani ka nevojë për ne dhe do ti ikin paknaqësive të cilat po I përjetojnë nga qeverisja locale.

Omer Daku tha se ne jemi vetëm një simbolikë sot ku në mesin tonë krmi profesionistë të profileve të ndryshme dhe duke u nisur edhe nga fakti se kemi edhe ish drejtorë të suksesëshëm komunalë gjë që komunikimi I mirë gjatë qeverisjës dhe punët e mira të bëra bashkarashitë me JU dhe të cilat janë të njohura për opinionin publik ne kemi kënaqësinë të japim kontributë mbrenda PDK-së.

Gjithashtu ai shtoi se në mesin tonë kemi edhe shoqatën e shurdhëmemecëve të Kosovës në krye me z. Enver Kurtalani, dhe Hamdi Ismajli një inxhinier I suksesëshëm I ndërtimtarisë I cili deri sot nuk ishte pjesë e grupimeve politike.

Në këtë takim present ishin edhe Ish deputeti Zenun Pajaziti, dhe Ish deputetja Salije Mustafa me qrast Dakut dhe të rinjëve I uruan mirëseardhje.

Dega e PDK- së në Gjilan po rritet me aderime të reja të cilat po ndodhin cdo ditë falë angazhimeve të grupit kordinues dhe të structures së PDK-së në Gjilan dhe kandidatët tonë për parlamentin e Republikës së Kosovës janë kandidatët më serioz dhe të shquar në sferën politike të Gjilanit tha zëdhënsja Mimoza Shkodra. /RadioRINIA/

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,