Home / Politika / PDK: MISIONI I RI është mission për të gjithë qytetarët e Kosovës

PDK: MISIONI I RI është mission për të gjithë qytetarët e Kosovës

Gjilan – Sot në takimet e Kryesive të nëndegëve Velekincë dhe nëndegët XVI, X, IX, VIII, VII të PDK- së të mbajtura sot u bë shpërndarja e detyrave të cilat anëtarët e kryesive të këtyre nëndegëve i mirëpritën dhe than se këto janë detyrat më të pakta që ne mund ti kryejmë, sepse PDK është partia më e madhe në vend dhe di të punoj dhe ka cka i ofron qytetarit të Gjilanit dhe familjeve mbarë Kosovës.

Kryetarët e nëndegëve u shprehën se MISIONI I RI është mission për të gjithë qytetarët e Kosovës pa dallim moshe dhe meriton përkrahje maksimale.

Të pranishëm në takime ishin edhe anëtarë të partivë tjera të cilët vijnë nga këto lagje dhe kanë shprehë dëshirën të jenë present dhe të ofrojnë përkrahjën maksimale për MISIONIN E RI.

Gjithashtu në këto takime presentuan edhe kandidatët për deputet të cilëve ju dha përkrahje maksimale dhe se kandidatët tanë janë më të mirët dhe do tenë fitues të padiskutueshm, thot Mimoza Shkodra- Bislim . /RadioRINIA/

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,