Home / Politika / PDK: Numri 58 nënkuptohet Misioni i Ri – Fondi i punësimit

PDK: Numri 58 nënkuptohet Misioni i Ri – Fondi i punësimit

Gjilan – Nëndega e XX, Lagjja Arbëria e organizuar si gjithmonë në mbështetje të kandidatëve për deputetë të Gjilanit që gjenden në listën zgjedhore të PDK-së. Takimit ju ashkangjitë edhe Zv Ministri i Punve të Brendshme Izmi Zeka.

I Falemderojmë të gjithë qytetarët e lagjës për angazhimin dhe përkrahjen e parezervë për fitoren e radhës së PDK-së.

Të gjithë pa dallim e kanë kuptuar se me PDK dhe numrin 58 nënkuptohet Misioni i Ri – Fondi i punësimit (200,000 vende te reja pune), vazhdimësi e ngritjes së pagave (25% çdo vit), Autostrada Prishtinë-Bresalc-Gjilan-Përlepnicë-Dheu i Bardhë, Shkollim e Studime pa-pagesë, investime të reja në infrastrukturë, intergrime europiane dhe shumë premtime tjera që kryeministri Thaqi do ti përmbahet sikurse që ju përmbajt cdo premtimi deri më tani, Njofton Zyra për informim e PDK- së në Gjilan, zadhense Mimoza Shkodra- Bislimi. /RadioRINIA/

 

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,