Home / Politika / PDK: shprehë keqardhje për tragjedinë e cila ndodhi në TK- A

PDK: shprehë keqardhje për tragjedinë e cila ndodhi në TK- A

Gjilan – Dega e PDK- së ne Gjilan shprehë keqardhje për tragjedinë e cila ndodhi në Termocentralin Kosova A.

 Partia Demokratike e Kosovës në Gjilan shprehë keqardhje për incidentin i cili ndodhi sot në Termocentralin Kosova A. Ne ndjejmë keqardhje për të lënduarit dhe familjarët e tyre dhe lutemi shpirtërisht që mos të ketë edhe të vdekur.

Ne që nga momenti i parë që jemi informuar për incidentin shtabi zgjedhorë i PDK- së në Gjilan jemi mbledhur dhe kemi anuluar të gjitha aktivitetet e fushatës dhe solidarizohemi me të lënduarit me c’rast urojmë shërim të shpejtë të tyre thotë Mimoza Shkodra- Bislimi. /RadioRINIA/

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,