Home / Politika / PDK: Takimi i radhës i Pajazitit bëhet me qytetarët e lagjes Dardania 1

PDK: Takimi i radhës i Pajazitit bëhet me qytetarët e lagjes Dardania 1

Problemet me të cilat preokupohen banorët e lagjes, ishin temë e diskutimit, të Zenun Pajazitit, kandidatit të PDK-së për kryetar të komunës së Gjilanit dhe qytetarëve të lagjes Dardania 1.

Kryesisht, banorët u fokusuan tek lumi Mirusha. Problemi i ujërave të zeza, ende rëndon mbi banorët e lagjes. Kryetari i Komunës Lutfi Haziri, siç duket asnjë projekt nuk ka arritur ta finalizojë siç duhet. Fjalë, fjalë, fjalë, e pak punë, kështu mund të cilësohet puna e kryetarit në ikje, Lutfi Haziri, u tha në këtë takim.

“Banorët e lagjes ofruan mbështetjen e tyre për Kryetarin e ardhshëm z. Zenun Pajaziti, duke shprehur bindjen e tyre se gjatë qeverisjes së tij, këto probleme dhe shumë çështje të tjera do të zgjidhen në mënyrën më të mirë”, thuhet në komunikatën e PDK-së.z2 z1

Friend: loi bai hat,solar movie,games for girls,